DECRET 176/1992, de 4 d'agost, pel qual s'autoritza la facultat de Psicologia i Pedagogia de la Universitat Ramon Llull per impartir els estudis de diplomat en Educació social.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La Llei 12/1991, de 10 de maig (DOGC núm. 1445, de 22.5.1991), de reconeixement de la Universitat Ramon Llull, estableix en el seu article 2 els centres de què consta inicialment aquesta Universitat, assenyalant-ne entre ells a l'apartat h) la facultat de Psicologia i Pedagogia.

El mateix article 2, en el seu apartat 3, estableix que per a la implantació de noves titulacions oficials s'ha de seguir el procediment legalment establert.

D'acord amb aquest procediment, l'equip rector de la Universitat Ramon Llull ha sol·licitat autorització per impartir a través de la facultat de Psicologia i Pedagogia els estudis de diplomat en Educació social, com a resposta a la demanda que d'aquests professionals exigeix la societat, entenent l'educador social com un dinamitzador de la col·lectivitat, com un professional que a través de la seva acció afavoreix el canvi que la mateixa comunitat ha de desenvolupar i orientar.

Per tot això, i de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial Decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i la Llei 12/1991, de 10 de maig, de reconeixement de la Universitat Ramon Llull, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S'autoritza la facultat de Psicologia i Pedagogia de la Universitat Ramon Llull per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR