DECRET 39/1990, de 2 de febrer, de creació de diversos col·legis públics d'educació general bàsica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La renovació permanent d'edificis escolars i la substitució d'aules habilitades, per tal de millorar la qualitat de l'ensenyament, obliga a la creació de centres nous, de dimensions i condicions més racionals, de conformitat amb la planificació establerta en aquest respecte. Els centres nous resultants no generen augment de places escolars i es formen per fusió o desdoblament d'altres centres existents, amb la simultània baixa administrativa o la corresponent reducció de la matrícula en els centres originaris.

Amb aquesta finalitat, i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, de regulació del dret a l'educació, a proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es creen els col·legis públics d'educació general bàsica que es detallen a l'annex d'aquest Decret.

Article 2

S'autoritza el conseller d'Ensenyament perquè, mitjançant una Ordre, fixi la data de començament de les activitats als col·legis públics esmentats i per adoptar les mesures necessàries per a l'execució del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 2 de febrer de 1990

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

Delegació Territorial al Baix Llobregat

Comarca: Baix Llobregat. Municipi: Pallejà. Localitat: Pallejà. Codi provisional de centre: 08609895. Denominació: col·legi públic. Adreça: c. de la Riera Boter, 12. Creació per desdoblament del col·legi públic Jacinto Verdaguer, amb núm. de codi 08022677.

Delegació Territorial a Barcelona II (comarques)

Comarca: Barcelonès. Municipi: Badalona. Localitat: Badalona. Codi provisional de centre: 08610733. Denominació: col·legi públic. Adreça: c. de la Reina Elisenda / av. de la Morera, s/n. Creació, per integració de totes les unitats, del col·legi públic Ricard Coll, amb núm. de codi 08036159, i del col·legi públic Angelus, amb núm. de codi 08041593.

Comarca: Vallès Oriental. Municipi: Mollet del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR