DECRET 32/1991, de 18 de febrer, de creació de l'Oficina per a la Promoció de la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

En el marc de l'acord sobre la programació universitària de Catalunya, que el Consell Interuniversitari de Catalunya va adoptar el 23 de juliol de 1989, i de l'acord que en aquesta matèria va adoptar el Govern amb data 25 de setembre de 1989, i en compliment del que preveu la disposició addicional única de la Llei 11/1990, de 18 de juny, de la Universitat Pompeu Fabra, el Departament d'Ensenyament està adoptant les mesures necessàries per a la creació de la Universitat de Girona.

Mentre prossegueix la tramitació del projecte que ha de culminar en l'aprovació de la llei corresponent del Parlament de Catalunya, és convenient procedir a l'estudi i la preparació dels mitjans de tot ordre necessaris per endegar, una vegada hagi decidit el Parlament, la nova institució d'ensenyament i recerca. Amb aquesta finalitat s'estableix una organització ad hoc limitada en les seves funcions i duració per l'estricte objecte assignat.

En virtut d'això, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea l'Oficina per a la Promoció de la Universitat de Girona.

Article 2

Són funcions d'aquesta Oficina l'estudi i la proposta d'actuacions, com també la gestió dels assumptes que se li encomanin en relació amb la creació i la implantació de la Universitat de Girona.

Article 3

L'Oficina queda adscrita al Departament d'Ensenyament, i al seu capdavant hi haurà un director nomenat pel conseller d'Ensenyament. L'Oficina comptarà amb els mitjans de personal i materials necessaris destinats específicament al compliment de les funcions assignades. L'Oficina per a la Promoció de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR