RESOLUCIÓ AAR/1593/2007, de 14 de maig, per la qual es declara la fermesa de les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals del Soleràs i l'Albagés.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAR/1593/2007, de 14 de maig, per la qual es declara la fermesa de les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals del Soleràs i l'Albagés.

Mitjançant la Resolució AAR/413/2007, de 14 de febrer, del secretari general (DOGC núm. 4826, de 21.2.2007) es van aprovar les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals del Soleràs i l'Albagés i es va disposar l'obertura del termini preceptiu d'informació pública.

En el decurs del termini d'exposició pública habilitat a l'efecte, no s'ha interposat cap recurs administratiu contra l'esmentada Resolució aprovatòria de les bases definitives.

D'acord amb el que disposen els articles 15.2, 209 i 210 del Decret 118/1973, de 12 de gener, pel qual s'aprova el text de la Llei de reforma i desenvolupament agrari;

Vista la proposta dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida i la conformitat de la Subdirecció General d'Infraestructures Rurals,

Resolc:

Article 1

Declarar la fermesa de les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals del Soleràs i l'Albagés i dissoldre la Comissió Local de concentració parcel·lària de la zona esmentada.

Article 2

Aquesta Resolució estarà exposada al tauler d'anuncis dels Ajuntaments del Soleràs i de l'Albagés durant un termini de 3 dies hàbils i es publicarà al DOGC.

Barcelona, 14 de maig de 2007

Jordi Bertran Muntaner

Secretari general

PG-187727 (07.148.009)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR