ORDRE GAP/246/2010, de 15 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions, per a municipis de fins a 5.000 habitants, per a l'adquisició de vehicles destinats a tasques i serveis municipals, i s'obre convocatòria per a l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE a.link { text-decoration: none; color: #006699; font-size: 11px; font-family: Arial; font:bold}a.link:hover { text-decoration: underline; color: #006699; font-size: 11px;font-family: Arial;}a.document { text-decoration: none; color: #FFFFFF; font-size: 13px; font-family: Arial;}a.document:hover { text-decoration: underline; color: #666666; font-size: 13px; font-family: Arial;}a.text_document { text-decoration: underline; color: #006699; font-size: 12px; font-family: Arial; font:bold}a.text_document:visited {color: purple; text-decoration: underline;font-size:12px;font-family: Arial; font:bold}DIV.cap { text-decoration: none; color: #000000; font-size: 22px; font-family: Arial; font:bold}DIV.titol { text-decoration: none; color: #990000; font-size: 15px; font-family: Arial; font:bold}DIV.sumari { text-decoration: none; color: #990000; font-size: 14px; font-family: Arial; font:bold}DIV.departament { text-decoration: none; color: #990000; font-size: 14px; font-family: Arial; font:bold}DIV.text_document { text-decoration: none; color: #000000; font-size: 12px; font-family: Arial;} Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DOGC núm. 5613 - 22/04/2010 var now = new Date(); var i=0;i = NumDiari.indexOf('5613');if (i>=0) {document.write(" Imatge del document en format PDF ");} [ Sumari || Índex del sumari || Diaris Oficials disponibles || Inici ] DEPARTAMENT DE GOVERNACIÓ I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES ORDRE GAP/246/2010, de 15 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions, per a municipis de fins a 5.000 habitants, per a l'adquisició de vehicles destinats a tasques i serveis municipals, i s'obre convocatòria per a l'any 2010. (Pàg. 31481) ORDRE

GAP/246/2010, de 15 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions, per a municipis de fins a 5.000 habitants, per a l'adquisició de vehicles destinats a tasques i serveis municipals, i s'obre convocatòria per a l'any 2010.

El Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, atribueix al Departament de Governació i Administracions Públiques les competències en matèria d'assistència i cooperació amb el món local de Catalunya.

En aquest marc competencial, el Departament de Governació i Administracions Públiques vol coadjuvar en les despeses que els municipis han de realitzar per garantir el compliment dels serveis bàsics municipals i realitzar tasques com la neteja viària, el transport de materials, la neteja de neu, el manteniment en general, el servei de grua, etc. Per aquesta raó es considera convenient obrir una línia d'ajuts als municipis que tenen menys recursos econòmics per tal que puguin disposar d'una nova generació de vehicles, la qual cosa garanteix que donin una resposta eficient a les necessitats i puguin solucionar els problemes als quals contínuament es veuen abocats. Amb aquesta disposició es vol establir els criteris bàsics que permetran als petits municipis, en convocatòries anuals, acollir-se a una línia de subvencions que permeti renovar el seu parc mòbil amb l'adquisició de nous vehicles destinats a tasques i serveis municipals.

Per tot això, i d'acord amb el que estableix el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, modificat per la Llei 26/2009, de 23 de desembre, de mesures fiscals, financeres i administratives; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003;

En ús de les facultats que m'atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Obrir la convocatòria per a l'atorgament de subvencions, per a municipis de fins a 5.000 habitants, per a l'adquisició de vehicles destinats a tasques i serveis municipals per a l'any 2010. S'atorgarà un màxim d'un ajut econòmic per municipi.

Article 2

Aprovar les bases reguladores de les subvencions per a l'adquisició de vehicles destinats a tasques i serveis municipals que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

L'import global màxim destinat a aquesta convocatòria és de tres milions cent mil euros (3.100.000 euros) a càrrec de la partida pressupostària D/760.0001.00/7130 del pressupost del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010.

Article 4

Les sol·licituds s'han de presentar, en el lloc i la forma indicats a les bases reguladores, en el termini de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Article 5

Els ajuntaments interessats en participar en aquesta convocatòria hauran de complir amb l'obligació legal de remetre al Departament de Governació i Administracions Públiques la documentació pressupostària de l'any 2008 en compliment de la base 2.2.

Article 6

El conseller de Governació i Administracions Públiques serà l'òrgan competent per a resoldre aquesta convocatòria.

Article 7

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Disposició derogatòria

Queda derogada l'Ordre GAP/355/2009, de 14 de juliol, d'aprovació de les bases reguladores de subvencions, per a municipis de fins a 5.000 habitants, per a l'adquisició d'un vehicle multifuncional i polivalent per a la realització de tasques i serveis municipals.

Disposició final

Contra l'acte de convocatòria, que exhaureix la via administrativa, els ens locals poden interposar recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Amb caràcter previ, els ens locals poden formular requeriment davant del conseller de Governació i Administracions Públiques en el termini de dos mesos, a comptar des de la seva publicació, d'acord amb allò establert a l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 15 d'abril de 2010

Jordi Ausàs i Coll

Conseller de Governació i Administracions Públiques

Annex

Bases reguladores de subvencions per a municipis de fins a 5.000 habitants, per a l'adquisició de vehicles destinats a tasques i serveis municipals.

—1 Objecte

L'objecte d'aquestes subvencions és el finançament per a l'adquisició dels vehicles destinats a la realització de tasques i serveis municipals que es relacionen tot seguit:

Vehicle polivalent i multifuncional atès l'Acord Marc de 26 d'octubre de 2009 del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Vehicle model "Pick up"

Vehicle escombradora

Vehicle elèctric intercanviable

A aquest efecte, s'atorgaran uns ajuts econòmics com a subvenció parcial del cost dels vehicles per tal que els municipis beneficiaris els adquireixin. L'import d'aquests ajuts econòmics es distribuirà en funció del nombre d'habitants del municipi sol·licitant, essent el percentatge atorgat per tram de població respecte el cost final del vehicle el següent:

Tram de població Subvenció del
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR