ORDRE INT/20/2011, de 8 de febrer, de creació del fitxer de dades de caràcter personal del personal tècnic acreditat per a l'elaboració de plans d'autoprotecció en l'àmbit de protecció civil.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/20/2011, de 8 de febrer, de creació del fitxer de dades de caràcter personal del personal tècnic acreditat per a l'elaboració de plans d'autoprotecció en l'àmbit de protecció civil.

El Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció i es fixa el contingut d'aquestes mesures, desenvolupa els preceptes relatius a l'autoprotecció recollits a la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, i preveu, en el seu article 4, que una de les obligacions generals dels titulars de les activitats i centres inclosos dins l'àmbit de la seva aplicació és la d'elaborar el pla d'autoprotecció corresponent a l'activitat. Així mateix, l'article 17 del Decret 82/2010 fa referència al personal tècnic competent per elaborar plans d'autoprotecció i, específicament l'apartat 7 preveu que el procediment administratiu per a l'acreditació d'aquest personal es desplegarà mitjançant una ordre de la persona titular del departament competent en matèria de protecció civil.

Així, en compliment del previst anteriorment, es va aprovar l'Ordre IRP/516/2010, de 8 de novembre, sobre el procediment d'acreditació del personal tècnic competent per a l'elaboració de plans d'autoprotecció en l'àmbit de la protecció civil, l'article 3.7 de la qual estableix que les dades del personal tècnic que s'acrediti com a competent per a elaborar plans d'autoprotecció han de passar a formar part d'un fitxer gestionat per la direcció general competent en matèria de protecció civil.

El Departament d'Interior, de conformitat amb les funcions que li atribueix el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 43/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Interior, requereix per a l'exercici de les seves funcions, tractar les dades de les persones acreditades per a l'elaboració de plans d'autoprotecció en l'àmbit de protecció civil.

La disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l'1 d'octubre, de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, estableix que els consellers o conselleres de la Generalitat, dins l'àmbit de les competències respectives, estan habilitats per a la creació, mitjançant una ordre, dels fitxers que siguin pertinents.

En conseqüència, atès l'article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR