ORDRE INT/411/2012, de 4 de desembre, per la qual es crea el fitxer de dades de caràcter personal Contactes de l'Oficina de Protocol del Gabinet del Conseller d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

L’article 2.7 del Decret 43/2011, de 4 de gener, d’estructuració del Departament d’Interior, estableix que són funcions de l’Oficina de Protocol del Gabinet del Conseller, entre d’altres, la gestió de les relacions amb la unitat competent en matèria de protocol de la Presidència i la coordinació de les activitats de protocol, d’actes públics organitzats pel Departament i d’aquells en què participa.

Per la naturalesa d’aquestes activitats, l’Oficina de Protocol ha de gestionar dades de caràcter personal de les persones de contacte amb les quals el Departament manté relacions institucionals i protocol·làries i de les persones dels mitjans de comunicació, motiu pel qual requereix crear un fitxer que permeti el tractament d’aquestes dades personals.

L’article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, disposa que la creació, la modificació o la supressió dels fitxers de les administracions públiques només es podrà fer mitjançant una disposició general publicada al diari oficial corresponent.

La disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, estableix que els consellers i conselleres de la Generalitat, dins l’àmbit de les competències respectives, resten habilitats per crear, modificar i suprimir, mitjançant una ordre, els fitxers de llurs departaments.

En conseqüència, atès l’article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, de conformitat amb la disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, d’acord amb l’informe d’aquesta Autoritat i (vist/d’acord amb) el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Es crea el fitxer de dades de caràcter personal denominat Contactes de l’Oficina de Protocol gestionat per l’Oficina de Protocol del Gabinet del Conseller d’Interior, que es regula a l’annex d’aquesta Ordre.

Article 2

Normativa aplicable

El fitxer automatitzat a què fa referència l’apartat anterior està subjecte a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, a la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i a la resta de normativa aplicable.

Article 3

Contingut del fitxer

A l’annex d’aquesta Ordre s’estableixen el nom del fitxer, la seva finalitat, els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR