ORDRE IRP/15/2010, de 18 de gener, per la qual es crea el fitxer denominat Persones participants en els procediments de selecció per a la provisió temporal de llocs de treball del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

IRP/15/2010, de 18 de gener, per la qual es crea el fitxer denominat Persones participants en els procediments de selecció per a la provisió temporal de llocs de treball del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

L'article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, estableix que la creació dels fitxers de les administracions públiques únicament es podrà preveure mitjançant disposició general publicada al diari oficial corresponent.

El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, creat pel Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, requereix per a l'exercici de les seves funcions, tractar dades de caràcter personal de les persones que participen en els procediments de selecció per a la provisió temporal dels seus llocs de treball.

La disposició addicional 3a de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, estableix que els consellers i conselleres de la Generalitat, dins l'àmbit de les competències respectives, resten habilitats per a la creació, mitjançant ordre, dels fitxers que siguin pertinents.

En conseqüència, atès l'article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, vist l'informe de l'Agencia Catalana de Protecció de Dades, d'acord amb la disposició addicional 3a de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, i d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora,

Ordeno:

Article 1

Es crea el fitxer de dades de caràcter personal que es denomina Persones participants en els procediments de selecció per a la provisió temporal de llocs de treball del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

Article 2

El fitxer denominat Persones participants en els procediments de selecció per a la provisió temporal de llocs de treball és gestionat pel Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i se subjecta a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, a la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, i a la resta de normativa d'aplicació.

Article 3

A l'annex d'aquesta Ordre s'estableix la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR