ORDRE TES/58/2013, de 10 d'abril, de modificació de l'Ordre MAH/334/2010, d'1 de juny, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per l'Agència Catalana de l'Aigua.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

La Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, estableix l’obligació que la creació, la modificació o la supressió dels fitxers de les administracions públiques es faci mitjançant una disposició de caràcter general publicada en el corresponent diari oficial.

En compliment d’aquesta obligació, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, departament al qual estava adscrita l’Agència Catalana de l’Aigua fins l’aprovació del Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i del Decret 44/2011, de 4 de gener, d’estructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, va dictar l’Ordre MAH/334/2010, d’1 de juny, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua.

D’ençà de la publicació de l’esmentada Ordre MAH/334/2010, d’1 de juny, s’han realitzat alguns canvis pel que fa al contingut i les característiques d’alguns dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua.

Així mateix, per tal de gestionar de manera automatitzada el funcionament del Consell d’Administració de l’Agència Catalana de l’Aigua i del Consell per a l’Ús Sostenible de l’Aigua, es considera necessària la creació de dos nous fitxers que contenen dades de caràcter personal.

La disposició final tercera de la Llei 32/2010, d’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, habilita els consellers de la Generalitat, dins de l’àmbit de les competències respectives, per crear, modificar i suprimir mitjançant una Ordre els fitxers dels ens públics vinculats o que en depenguin.

Atès que, de conformitat amb el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i amb el Decret 44/2011, de 4 de gener, d’estructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, aquest és el departament d’adscripció de l’Agència Catalana de l’Aigua.

D’acord amb l’informe previ de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, i de conformitat amb les atribucions que m’han estat conferides per la disposició addicional tercera de la Llei de l’autoritat catalana de protecció de dades,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte la modificació de l’Ordre MAH/334/2010, d’1 de juny, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua, per tal de modificar la denominació i la descripció d’alguns d’aquests fitxers i per crear-ne dos de nous.

Article 2

Creació de fitxers

2.1 Es creen els següents fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua i que es descriuen a l’annex 1:

Consell d’Administració

Consell per a l’Ús Sostenible de l’Aigua.

2.2 En conseqüència, s’afegeixen els números 20 i 21 a l’article 1.2 de l’Ordre MAH/334/2010, d’1 de juny, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua, amb el contingut següent:

“20. Consell d’Administració

”21. Consell per a l’Ús Sostenible de l’Aigua.”

2.3 Així mateix, s’afegeixen dos nous apartats 20 i 21 a l’annex de l’Ordre MAH/334/2010, d’1 de juny, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua, amb el contingut que figura a l’annex 1 d’aquesta Ordre.

Article 3

Modificació de fitxers

3.1 Es modifiquen els fitxers Tribut, Ampliació tram i Preguntes parlamentàries, previstos en l’article 1.2 i descrits a l’annex de l’Ordre MAH/334/2010, d’1 de juny, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua, en els termes que s’indiquen als apartats següents d’aquest article, i queden configurats tal com s’especifica a l’annex 2 d’aquesta Ordre.

3.2 Es modifiquen els apartats següents del fitxer “Tribut”: Finalitat i usos previstos, Procediment de recollida, Procedència de les dades, Estructura del fitxer i tipus de dades tractades i Sistema de tractament.

3.3 El fitxer “Ampliació tram” passa a denominar-se “Ampliació de tram i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR