ORDRE de 22 de desembre de 1999, per la qual es fixen els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura i dels serveis complementaris que s'hi presten.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 22 de desembre de 1999, per la qual es fixen els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura i dels serveis complementaris que s’hi presten.

Els preus de visita pública dels monuments gestionats pel Departament de Cultura actualment vigents van ser establerts pel Decret 299/1996, de 30 de juliol. Per l’Ordre de 23 d’abril de 1999, es va establir el preu del carnet semestral de visita pública.

Les inversions efectuades en els monuments, l’increment dels costos de gestió i l’evolució dels preus en general i en especial dels de visita pública a monuments gestionats per altres institucions aconsellen procedir a una actualització dels preus previstos en el Decret 299/1996. Així mateix, cal establir els preus de visita pública d’alguns monuments que s’obren a la visita pública per primera vegada i del servei de visita guiada per a grups.

Atès que d’acord amb l’article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l’ensenyament universitari, s’han d’efectuar mitjançant una ordre del conseller competent per raó de la matèria;

Atès que s’ha seguit el procediment que preveu l’article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, i vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia, Finances i Planificació,

Ordeno:

Article únic

Es fixen els preus de la visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura i dels serveis complementaris que s’hi presten, d’acord amb els imports que es determinen a l’annex.

Disposició addicional

Al moment de l’entrada en vigor d’aquesta Ordre queden sense efecte els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura previstos en el Decret 299/1996, de 30 de juliol.

Disposició derogatòria

Es deroga l’Ordre de 23 d’abril de 1999, per la qual s’estableix el preu del carnet semestral de visita pública de diversos monuments gestionats pel Departament de Cultura.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor als 10 dies naturals de la seva publicació en el DOGC.

Barcelona, 22 de desembre de 1999

Jordi Vilajoana i Rovira

Conseller de Cultura

Annex

A) Visita pública

—1 Tarifa normal

Castell i canònica de Cardona: 400 ptes.

Casa Rafael de Casanova: 300 ptes.

Monestir de Sant Cugat del Vallès: 400 ptes.

Casa Prat de la Riba: 300 ptes.

Monestir de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR