DECRET 375/1996, de 2 de desembre, pel qual es fixen els preus públics per la prestació de serveis docents i d'allotjament de l'Escola de Policia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Llei 27/1985, de 27 de desembre, de l'Escola de Policia de Catalunya, entre altres, atribueix a aquest organisme autònom la funció formativa de la policia autonòmica-mossos d'esquadra, de les policies locals i també la de tots aquells altres cossos de seguretat que se li encomani.

Aquesta tasca formativa inclou la realització de cursos que es computen com a mèrit en processos de provisió per concurs o concurs oposició i que, essent competència de l'Escola, encara que no exclusiva, són objecte d'una contraprestació pecuniària, que conjuntament amb els serveis d'allotjament per als alumnes tenen el caràcter de preu públic.

Vist l'informe del Consell de Direcció de l'Escola, i de conformitat amb els articles 24 i següents de la Llei 33/1991, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

A proposta conjunta dels consellers de Governació i d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Preus 1.1 Els preus a satisfer en el curs 1996-1997 per la prestació dels serveis docents consistents en la realització de cursos de formació, i per la prestació de serveis d'allotjament als alumnes de l'Escola de Policia de Catalunya, són els que es detallen a la llista de tarifes que figura a l'annex 1 d'aquest Decret. 1.2 Si de l'exercici professional de la policia de Catalunya es deriven noves necessitats de formació no incloses en l'annex 1, per fixar els preus dels nous cursos s'aplicaran els barems que figuren a l'annex 2 d'aquest Decret, d'acord amb la durada i el grau de dificultat que per a cada curs estableixi la convocatòria.

Article 2

Forma de pagament Els alumnes, d'acord amb l'establert a l'article 5 del Decret 182/1993, de 20 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament de taxes i preus púbics de la Generalitat de Catalunya, i l'establert al Reial decret 1684/1990, de 20 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament general de recaptació, podran abonar el preu de les tarifes fixades en els annexos per qualsevol dels següents mitjans, amb els requisits i les condicions que per a cada cas disposi la corresponent convocatòria:

  1. Efectiu, mitjançant diners de curs legal.

  2. Xec.

  3. Transferència d'una entitat financera, amb domiciliació prèvia o no.

Article 3

Acreditació Els alumnes han de presentar el justificant de pagament abans de la finalització del curs, llevat dels que utilitzin els serveis d'allotjament, els quals abans de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR