DECRET 238/1994, de 30 d'agost, pel qual es fixen els preus públics a diversos serveis docents del Departament d'Ensenyament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès que al servei d'autoaprenentatge, al servei de cursos intensius d'estiu i al servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes i al servei de cursos monogràfics a les escoles d'art és d'aplicació el capítol 3 del títol preliminar de la Llei 33/1991, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

A proposta conjunta dels consellers d'Economia i Finances i Ensenyament, i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Es crea el preu públic per a la utilització del servei d'autoaprenentatge a les escoles oficials d'idiomes.

Article 2

Es fixa en 7.500 ptes. per quadrimestre el preu públic d'utilització del servei d'autoaprenentatge a les escoles oficials d'idiomes per al curs 1994-95. Els alumnes oficials de les escoles oficials d'idiomes gaudeixen d'una reducció del 50% sobre aquest preu.

Article 3

Es crea el preu públic per al servei de cursos intensius d'estiu a les escoles oficials d'idiomes, impartits en el marc de la formació permanent prevista a l'article 2.1 del Reial decret 967/1988, de 2 de setembre, sobre ordenació dels ensenyaments corresponents al primer nivell dels ensenyaments especialitzats d'idiomes.

Article 4

Es fixa en 30.000 ptes. el preu públic d'utilització del servei de cursos intensius d'estiu a les escoles oficials d'idiomes, per a cada curs de cada idioma, per al curs 1994-95. Si el curs inclou activitats fora de l'escola el preu públic és de 34.000 ptes.

Article 5

Es crea el preu públic per al servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes, impartits en el marc de la formació permanent prevista a l'article 2.1 del Reial decret 967/1988, de 2 de setembre, sobre ordenació dels ensenyaments corresponents al primer nivell dels ensenyaments especialitzats d'idiomes.

Article 6

Es fixa el preu públic d'utilització del servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes en 5.000 ptes. d'inscripció al curs més 500 ptes. per hora de durada d'aquest.

Article 7

Es crea el preu públic per al servei de cursos monogràfics a les escoles d'art.

Article 8

Es fixa en 25.000 ptes. el preu públic per a cadascun dels cursos monogràfics a les escoles d'art per al curs 1994-95.

Article 9

Tots aquests preus públics són exigibles abans de la prestació del servei.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR