ORDRE ARP/3/2002, d'11 de gener, per la qual es declara un nou focus de pesta porcina clàssica i s'estableixen les zones de protecció i de vigilància.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/3/2002, d'11 de gener, per la qual es declara un nou focus de pesta porcina clàssica i s'estableixen les zones de protecció i de vigilància.

Davant l'aparició d'un nou focus de pesta porcina clàssica en una explotació del terme municipal de Manlleu (Barcelona), cal procedir a fer la declaració, així com establir les zones de protecció i de vigilància.

D'acord amb els reials decrets 2459/1996, de 2 de desembre, pel qual s'estableix la llista de malalties d'animals de declaració obligatòria i es dóna la normativa per a la seva notificació, i 2159/1993, de 13 de desembre, pel qual s'estableixen mesures relacionades amb la pesta porcina clàssica;

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es declara oficialment la presència d'un focus de pesta porcina clàssica en una explotació del terme municipal de Manlleu (Barcelona).

Article 2

2.1 S'estableix la zona de protecció, amb un radi mínim de 3 quilòmetres, que engloba el focus de la malaltia, la qual es delimita a l'annex 1 d'aquesta disposició.

2.2 L'annex 1 de l'Ordre de 10 de gener de 2002, per la qual es declara un nou focus de pesta porcina clàssica i s'estableixen les zones de protecció i vigilància, queda substituït per l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

3.1 S'estableix la zona de vigilància, amb un radi mínim de 10 quilòmetres, al voltant dels focus de la malaltia, la qual es delimita a l'annex 2 d'aquesta disposició.

3.2 L'annex 2 de l'Ordre de 10 de gener de 2002, per la qual es declara un nou focus de pesta porcina clàssica i s'estableixen les zones de protecció i vigilància, queda substituït per l'annex 2 d'aquesta Ordre.

Article 4

Als focus declarats, a la zona de protecció i de vigilància i a tot el terme municipal dels municipis afectats parcialment per aquestes zones els són aplicables les mesures que estableix l'Ordre de 7 de desembre de 2001, per la qual s'estableixen mesures urgents per a la prevenció i la lluita contra la pesta porcina clàssica.

Barcelona, 11 de gener de 2002

Josep Grau i Seris

Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex 1

Zona de protecció 1 (focus 30/2001, 31/2001, 32/2001, 33/2001 i 1/2002)

La zona de protecció 1 comprèn:

De la comarca d'Osona, els termes municipals sencers de Calldetenes i Santa Eugènia de Berga, i part dels termes municipals següents: Folgueroles, Gurb, Malla, les Masies de Roda, Sant Julià de Vilatorta, Taradell, Tavèrnoles i Vic.

  1. S'inicia al Puigsec, al terme municipal de Sant Julià de Vilatorta.

  2. Des...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR