DECRET 41/1987, de 29 de gener, d'ordenació de les funcions d'inspecció pesquera, marisqueig i aqüicultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

Aprovada la Llei 1/1986, de 25 de febrer, de pesca marítima de Catalunya, es fa del tot necessari fixar les normes de l'exercici de la funció inspectora i les del personal facultat per portar-la a efecte.

A proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Correspon al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, dins del marc de les seves competències, la inspecció de les activitats de pesca, marisqueig i aqüicultura, a través de la Direcció General de Pesca Marítima.

Article 2

Les funcions d'inspecció de les activitats detallades a l'article anterior, les exerciran els agents nomenats a tal efecte, sens perjudici de la facultat pública de denúncia.

Article 3

Als agents d'inspecció amb autoritat a tot Catalunya, els correspondran les funcions següents: 3.1 Exercir, sota la dependència de la Direcció General de Pesca Marítima, la inspecció de les activitats relacionades amb la pesca, el marisqueig i l'aqüicultura, a l'objecte de:

  1. Comprovar l'exacte compliment de les disposicions vigents que regulen l'exercici de les activitats de pesca, marisqueig i aqüicultura, així com de les concessions, permisos i autoritzacions.

  2. Aixecar actes dels fets d'interès en el desenvolupament de les seves funcions.

  3. Aixecar actes de denúncia dels possibles infractors, que seran trameses a l'organisme competent.

  4. Elaborar els informes tècnics i altres funcions que els siguin encomanades per la Direcció General de Pesca Marítima.

Article 4

En l'exercici de les seves funcions, els agents d'inspecció estaran ajudats per personal auxiliar. Ambdós aniran proveïts del corresponent document acreditatiu de la seva autoritat.

Disposicions finals

-1 S'autoritza el Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR