DECRET 38/2002, de 5 de febrer, pel qual es fusionen l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET

38/2002, de 5 de febrer, pel qual es fusionen l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques de Barcelona.

Mitjançant el Decret 161/1991, de 16 de juliol, es van fusionar l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya va interposar el recurs contenciós administratiu núm. 1018/1991 contra aquest Decret, que es va resoldre mitjançant la Sentència de la Secció 4a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de 17 de setembre de 1993, que va declarar l'anul·lació del Decret 161/1991, de 16 de juliol, a fi de reparar la manca d'audiència prèvia del recurrent.

Contra aquesta Sentència, la part actora va plantejar recurs de cassació davant el Tribunal Suprem. La Secció 3a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem ha dictat la Sentència, en data 15 de desembre de 2000, en què declara que no escau el recurs de cassació interposat pel Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i imposa les costes del recurs a la part recurrent.

Atès que és ferma la Sentència de 17 de setembre de 1993, pronunciada per la Secció 4a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, d'acord amb la providència de 31 de gener de 2001 d'aquest mateix Tribunal, és procedent donar-ne compliment.

Per tot això, d'acord amb el que estableixen la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regulen la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, prèvia audiència del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, a proposta del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR