DECRET 102/2000, de 6 de març, de creació del Gabinet d'Estudis d'Interior al Departament d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

102/2000, de 6 de març, de creació del Gabinet d’Estudis d’Interior al Departament d’Interior.

La necessitat de què el titular del Departament d’Interior disposi d’una assistència tècnica immediata, especialitzada en les matèries relatives a seguretat ciutadana de la seva competència, fa aconsellable la creació d’un òrgan actiu que la proporcioni.

D’acord amb el que estableixen els articles 61 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d’Interior i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Sota la dependència del titular del Departament d’Interior es crea el Gabinet d’Estudis d’Interior al qual corresponen, en relació amb les matèries relatives a seguretat ciutadana competència del Departament, l’elaboració d’informes i estudis, la preparació de programes i plans d’actuació i, si escau, la seva execució, supervisió i avaluació d’indicadors i dades estadístiques.

Article 2

Al capdavant del Gabinet d’Estudis d’Interior hi ha un director, assimilat orgànicament a subdirector general.

Disposició derogatòria

Resta derogat l’article 4 del Decret 12/1998, de 20 de gener, de modificació del Decret 105/1993, de 23 de març, de reestructuració de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

Disposicions finals

—1 Es faculta el conseller d’Interior per adoptar les mesures necessàries per al desplegament i l’execució d’aquest Decret.

—2 Aquest Decret entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 6 de març de 2000

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Xavier Pomés i Abella

Conseller d’Interior

(00.059.030)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR