RESOLUCIÓ CLT/285/2005, de 2 de febrer, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions a galeries d'art catalanes per a la seva participació amb estand en fires internacionals d'art durant l'any 2005 (codi 13303).

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/285/2005, de 2 de febrer, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions a galeries d'art catalanes per a la seva participació amb estand en fires internacionals d'art durant l'any 2005 (codi 13303).

Per tal de donar suport a la participació de les galeries d'art catalanes en fires internacionals d'art;

Atès que una de les funcions de l'Institut Català de les Indústries Culturals és donar suport a les iniciatives empresarials de promoció de productes culturals i impulsar el consum interior, l'exportació, la difusió i la promoció en circuits internacionals d'aquests productes;

D'acord amb l'article 11.e) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de3 d'abril;

Vistos els articles 87 i següents del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Resolc:

.1 S'obre convocatòria per a la concessió de subvencions a galeries d'art catalanes per a la seva participació amb estand en fires internacionals d'art durant l'any 2005 (codi 13303).

.2 Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les bases que es publiquen en annex a aquesta Resolució aprovades pel Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals en la seva reunió de 27 gener de 2005 i per la normativa general de subvencions.

.3 La dotació màxima de les subvencions previstes per aquesta Resolució és de 160.000 euros amb càrrec a la partida 470.0001 del pressupost de l'Institut Català de les Indústries Culturals per a l'any 2005.

La dotació màxima de les subvencions podrà ser ampliada d'acord amb les sol·licituds rebudes i amb les disponibilitats pressupostàries.

.4 Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la consellera de Cultura en el termini d'un mes des de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 2 de febrer de 2005

Xavier Marcé i Carol

Director

Annex

Bases

.1 Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió de subvencions a galeries d'art catalanes per col·laborar en les despeses per la participació amb estand a les fires de l'any 2005 que s'esmenten a continuació:

a) Fira ARCO (Madrid, del 10 al 14 de febrer).

b) Fires europees: ST'Art (Estrasburg, del 28 al 31 de gener), Kunst Köln (Colònia, del 23 al 27 de febrer), Art Paris (París, del 31 de març al 3 d'abril), Art Brussels (Brussel·les, del 15al 18 d'abril), DFoto (Donostia/Sant Sebastià, del 14 al 17 d'abril), Art Frankfurt (Frankfurt, del 29 d'abril al 2 de maig), Art Basel (Basilea, del 15 al 20 de juny), Art Forum Berlin (Berlín, del 29 de setembre al 3 d'octubre), FIAC (París, del 6al 10 d'octubre), Frieze Art Fair (Londres, del 21 al 24 d'octubre), Art Cologne (Colònia, del 28 d'octubre a l'1 de novembre), Paris Photo (París, del 17 al 20 de novembre).

c) Fires americanes: Art Miami (Miami, del 6 al 10 de gener), The ArmoryShow (Nova York, de l'11 al 14 de març), Art Chicago (Chicago, del 29 d'abril al 2 de maig) i Art Basel Miami Beach (Miami, de l'1 al 4 de desembre).

.2 Condicions

2.1 Les subvencions es concedeixen per a totes les despeses de participació en les fires esmentades a la base 1.

2.2 Per a cada projecte cal presentar una sol·licitud individualitzada.

2.3 Les galeries que es beneficiïn de les subvencions previstes en aquesta convocatòria no poden beneficiar-se alhora per a la mateixa fira deles subvencions a empreses i agents culturals catalans per a l'assistència i participació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR