DECRET 57/1981, d'11 de març, pel qual es garanteix el funcionament del servei públic de les Societats Privades Municipals Ferrocarril Metropolità de Barcelona, S.A., i Transports de Barcelona, S.A.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

El servei públic de transports de viatgers pel Ferrocarril Metropolità de Barcelona, S.A., i Transports de Barcelona, S.A., no pot restar paralitzat en el seu funcionament per l'exercici del legítim dret de vaga dels treballadors dels esmentats serveis públics, tenint en compte el greu perjudici que aquest fet ocasionaria als usuaris d'aquests mitjans de transport essencials per a Barcelona.

Esdevé, doncs, clara la necessitat de prendre les mesures imprescindibles per tal d'assegurar el funcionament del servei públic, mesures capaces de conjugar aquests interessos generals amb els drets individuals dels treballadors.

Atès el que disposen l'article 11.2 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i l'article 10, paràgraf segon, del Reial Decret-llei 17/1977, de 4 de març, a proposta dels Consellers de Treball i de Política Territorial i Obres Públiques i prèvia deliberació del Consell Executiu del dia 11 de març de 1981,

Decreto:

Article primer

- La situació de vaga derivada de la

negociació dels Convenis Col·lectius de 1981 que afecten el personal del Ferrocarril Metropolità de Barcelona, S.A., i Transports de Barcelona, S.A., s'entendrà condicionada a mantenir els serveis essencials següents: Ferrocarril Metropolità de Barcelona, S.A., Societat Privada Municipal

- Entre les 5'15 i les 9'15 hores.

- Entre les 13'30 i les 15'30 hores, el servei de les línies I (Bordeta-Torras i Bages), III (Lesseps-Poble Sec) i V (S. Ildefons-Horta), excepte el dia 12.

- Entre les 17'15 i les 21'15 hores. Societat Privada Municipal Transports de Barcelona, S.A.

- Entre les 6 i les 9'15 hores.

- Entre les 16 i les 21'15 hores. Les hores esmentades han d'entendre's com de sortida del transport des de l'estació d'origen, i caldrà efectuar el trajecte fins a l'estació de destinació i tot altre que fos necessari per a la seguretat i per al següent inici dels serveis.

Article segon

- Les cessacions i alteracions del treball

del personal necessari per al manteniment dels serveis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR