DECRET 11/1989, de 9 de gener, de creació d'un centre públic de Formació Permanent d'Adults a Tarragona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

La Llei 14/1970, de 4 d'agost, general d'educació i finançament de la reforma educativa, ofereix la possibilitat, a tots el ciutadans que ho desitgin, d'incorporar-se o reincorporar-se al sistema educatiu, una vegada superat el període d'escolarització obligatòria.

A fi de consolidar la xarxa d'aules públiques de Formació Permanent d'Adults, i d'acord amb el que disposen els articles 44, 45 i 91 de la Llei general d'educació, el Decret 361/1983, de 4 d'agost, sobre la Formació Permanent d'Adults en el nivell d'EGB, i l'Ordre de 3 de maig de 1984, per la qual s'estableixen els requisits d'ordre material i funcional que han de reunir els centres i les aules de Formació Permanent d'Adults; a proposta del Conseller de Benestar Social, i amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea el Centre Públic de Formació Permanent d'Adults que es detalla a l'annex del present Decret.

Article 2

Aquest Centre funcionarà plenament i exclusivament per a l'ensenyament d'adults, amb una organització flexible i en funció de les necessitats educatives de la zona on estigui ubicat.

Article 3

S'autoritza el Conseller de Benestar Social per fixar la data de començament de les activitats del Centre Públic esmentat i per adoptar les mesures que calguin per a l'execució del que disposa aquest Decret.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR