DECRET 16/2003, de 8 de gener, de modificació del Decret 208/1991, de 30 de juliol, de creació del consorci Institut Català del Suro i aprovació dels seus Estatuts.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET 16/2003, de 8 de gener, de modificació del Decret 208/1991, de 30 de juliol, de creació del consorci Institut Català del Suro i aprovació dels seus Estatuts.

L'Institut Català del Suro es va crear mitjançant el Decret 208/1991, de 30 de juliol, amb la finalitat d'integrar en aquest òrgan les diferents empreses, organismes, associacions i ens públics relacionats amb el sector surer. L'objectiu de l'Institut és promoure i desenvolupar les seves vessants de producció, transformació i comercialització del producte surer català, mitjançant, l'estudi, la investigació, l'assessorament i l'assistència als organismes, les associacions, les empreses i les persones relacionades amb el sector.

Els Estatuts aprovats pel mateix Decret constitueixen el marc jurídic regulador dels òrgans de govern de l'Institut, per tal de dur a terme les iniciatives i les accions necessàries per assolir els objectius proposats.

L'Institut, d'acord amb el que disposa l'article 1, podrà incorporar com a membres altres administracions, organismes públics o entitats privades sense ànim de lucre, que hi tinguin finalitats concurrents o que estiguin interessats a contribuir a la promoció de les seves activitats.

Des de la seva creació, i mitjançant les activitats que ha dut a terme, l'Institut Català del Suro ha anat afermant la seva posició en el sector i, en conseqüència, ha augmentat el nombre d'institucions interessades a integrar-se en els seus òrgans directius. Així, la Junta General, d'acord amb el que disposa l'article 6 dels Estatuts, va aprovar el 13 de maig de 2002 la incorporació de nous membres a l'Institut, motiu pel qual s'han de modificar els seus Estatuts.

A proposta del conseller de Treball, Indústria Comerç i Turisme, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1.2 del Decret 208/1991, de 30 de juliol, de creació del consorci Institut Català del Suro i aprovació dels seus Estatuts, que queda redactat de la manera següent:

"1.2 Composició:

"L'Institut està integrat per:

"a) La Generalitat de Catalunya per mitjà dels departaments de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, i de Medi Ambient.

"b) La Universitat de Girona.

"c) L'Associació d'empresaris surers d'AECORCK.

"d) El Consorci Forestal de Catalunya.

"e) La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona.

"f) La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols.

"g) L'Ajuntament de Palafrugell.

"h) L'Ajuntament de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR