DECRET 5/2007, de 16 de gener, de modificació del Decret 128/2005, de 21 de juny, pel qual s'aprova el Reglament del Consell Tècnic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

5/2007, de 16 de gener, de modificaciÛ del Decret 128/2005, de 21 de juny, pel qual s'aprova el Reglament del Consell TËcnic.

El Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creaciÛ, denominaciÛ i determinaciÛ de l'‡mbit de competËncia dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat ha modificat l'‡mbit competencial dels diferents departaments, n'ha creat de nous i ha modificat la denominaciÛ d'altres.

L'article 1.1 del Decret 421/2006 esmentat crea el Departament de la VicepresidËncia, i l'article 3.2.2 estableix que una de les atribucions del seu titular Ès la de presidir el Consell TËcnic, per la qual cosa cal modificar el Reglament d'aquest Úrgan per tal d'adequar-ho a la situaciÛ actual.

Per tot aixÚ, d'acord amb el dictamen de la ComissiÛ JurÌdica Assessora i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

Es modifica l'apartat 1 de l'article 2 del Reglament del Consell TËcnic, aprovat pel Decret 128/2005, de 21 de juny, en la redacciÛ donada pel Decret 293/2006, de 18 de juliol, que queda redactat amb el contingut seg¸ent:

"2.1††El Consell TËcnic est‡ presidit pel conseller o consellera primer si algun membre del Govern exerceix aquest c‡rrec o, en cas contrari, pel vicepresident o vicepresidenta. TambÈ en formen part la persona titular de la Secretaria del Govern, que n'exerceix la vicepresidËncia, i les persones titulars de les secretaries generals dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat. La persona titular de la DirecciÛ General de CoordinaciÛ Interdepartamental exerceix la secretaria del Consell TËcnic, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR