ORDRE ECF/3/2006, de 4 de gener, de modificació de l'Ordre ECF/437/2002, de 30 de desembre, sobre la Junta de Contractació del Departament d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/3/2006, de 4 de gener, de modificaciÛ de l'Ordre ECF/437/2002, de 30 de desembre, sobre la Junta de ContractaciÛ del Departament d'Economia i Finances.

AtËs que es considera necessari modificar l'Ordre ECF/437/2002, de 30 de desembre, sobre la Junta de ContractaciÛ del Departament d'Economia i Finances, per tal d'adaptar-la als canvis operats pel Decret 211/2005, de 27 de setembre, de reestructuraciÛ de la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances,

Ordeno:

Es modifica l'apartat 1 de l'article 2 de l'Ordre ECF/437/2002, de 30 de desembre, sobre la Junta de ContractaciÛ del Departament d'Economia i Finances, que passa a tenir la redacciÛ seg¸ent:

"Article 2

"2.1 La Junta de ContractaciÛ del Departament d'Economia i Finances estar‡ integrada pels seg¸ents membres amb car‡cter permanent:

"a) El director o la directora de Serveis del Departament, que actuar‡ com a president o presidenta.

"b) El subdirector o la subdirectora general de GestiÛ EconÚmica, ContractaciÛ i Patrimoni de la DirecciÛ de Serveis del Departament, que actuar‡ com a vicepresident o vicepresidenta.

"c) L'advocat o l'advocada de la Generalitat amb adscripciÛ al Departament que designi el cap o la cap...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR