RESOLUCIÓ INT/22/2013, de 10 de gener, de nomenament de personal eventual del Departament d'Interior.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyResolució

Atès el que disposa l’article 12 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (DOGC núm. 2509A, de 3.11.1997);

Vist el Decret 2/2005, d’11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 4300, de 13.1.2005);

En ús de les atribucions que confereix la normativa vigent al titular del Departament d’Interior,

Resolc:

—1 Nomenar la senyora Maria del Mar Blasi i Reventós, com a personal eventual del Departament d’Interior, cap del Gabinet del/de la Conseller/a, amb efectes del dia 27 de desembre de 2012, amb les obligacions i els drets inherents a aquest càrrec.

Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són les següents:

  1. Donar suport i assistència a les activitats del conseller o consellera.

  2. Coordinar les unitats que depenen del Gabinet del/de la Conseller/a.

  3. Qualsevol altra funció que li encomani el conseller o consellera.

    Les retribucions d’aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, subgrup A1, nivell de destinació 30.2 i complement específic de 38.916,72 euros anuals.

    —2 Nomenar el senyor Francesc Xavier Ponsa i Castro, com a personal eventual del Departament d’Interior, cap de l’Oficina de Protocol, amb efectes del dia 27 de desembre de 2012, amb les obligacions i els drets inherents a aquest càrrec.

    Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són les següents:

  4. Gestionar les relacions amb la unitat competent en matèria de protocol de la Presidència.

  5. Coordinar les activitats de protocol, d’actes públics organitzats pel Departament i d’aquells en què participa, i donar suport a totes les unitats directives del Departament en aquesta matèria.

  6. Assessorar i assistir, en matèria de protocol, la persona titular del Departament.

  7. Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encarregui.

    Les retribucions d’aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, subgrup A1, nivell de destinació 27.1 i complement específic de 30.094,32 euros anuals.

    —3 Nomenar el senyor Marc Gonzalo i Pérez, com a personal eventual del Departament d’Interior, cap de l’Oficina de Relacions Institucionals, amb efectes del dia 8 de gener de 2013, amb les obligacions i els drets inherents a aquest càrrec.

    Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR