DECRET 9/1989, de 21 de gener, de creació de la Gerència en matèria de protecció civil i de nomenament del senyor Alfons Thió i de Pol com al seu titular.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La diversa normativa que regula el camp de la protecciÛ civil i la seva complexitat i conflictivitat, com tambÈ la creaciÛ de la ComissiÛ de protecciÛ civil de Catalunya mitjanÁant el Decret 152/1987, de 9 d'abril, i les nombroses tasques que li corresponen, fan aconsellable l'existËncia d'un Úrgan tËcnic dedicat exclusivament a aquesta matËria.

En virtut d'aixÚ, i sens perjudici del que estableix el Decret 245/1988, de 12 de setembre;

A proposta del Conseller de GovernaciÛ i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 Es crea la GËrencia en matËria de protecciÛ civil, adscrita al Departament de GovernaciÛ. 1.2 Correspon a aquesta GerËncia efectuar els estudis, les propostes i altres treballs i assessoraments que li siguin encomanats en matËria de protecciÛ civil.

Article 2

Es nomena el senyor Alfons ThiÛ i de Pol Gerent en matËria de protecciÛ civil, amb car‡cter eventual i nivell assimilat a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR