ORDRE GRI/113/2012, de 17 d'abril, per la qual es nomenen els vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir a Baldomar, al municipi d'Artesa de Segre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

El 15 de setembre de 2011 es va publicar al DOGC el Decret 390/2011, de 13 de setembre, pel qual s’aprova la constitució de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Baldomar, al terme municipal d’Artesa de Segre.

L’article 4 del Decret esmentat preveu que l’òrgan de govern que ha de regir la nova entitat fins a les properes eleccions locals es constituirà d’acord amb el que estableix el Decret 78/1998, de 17 de març, pel qual es regulen les comissions gestores municipals.

Un cop certificats per la junta electoral corresponent els resultats electorals obtinguts pels diferents partits polítics presentats a les darreres eleccions municipals en la secció corresponent i vistes les propostes d’Esquerra Republicana de Catalunya i de Convergència i Unió.

D’acord amb el que disposen els articles 5, 6, 7 i 14.2 del Decret 78/1998, de 17 de març, pel qual es regulen les comissions gestores municipals,

Ordeno:

Article 1

Nomenar Montserrat Ros i Solé, Delfina Galceran i Santesmases, Tomàs Pons i Pérez, Carme Barril i Brescó i Josep Galceran i Sellart vocals gestors que han d’integrar la comissió gestora municipal que s’ha de constituir a Baldomar, al municipi d’Artesa de Segre, amb els drets i els deures inherents al càrrec.

Article 2

Montserrat Ros i Solé, Delfina Galceran i Santesmases, Tomàs Pons i Pérez, Carme Barril i Brescó i Josep Galceran i Sellart han de prendre possessió del càrrec de vocals gestors en la primera sessió en què es reuneixi la junta de veïns de l’entitat.

Article 3

Publicar aquesta Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 17 d’abril de 2012

Joana Ortega i Alemany

Consellera de Governació

i Relacions Institucionals

(12.108.054)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR