ORDRE EDU/467/2010, de 27 de setembre, per la qual es creen i es modifiquen preus públics per la matriculació en els ensenyaments esportius de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/467/2010, de 27 de setembre, per la qual es creen i es modifiquen preus públics per la matriculació en els ensenyaments esportius de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior.

Mitjançant el Reial decret 1363/2007, de 24 d'octubre, s'estableix l'ordenació general dels ensenyaments esportius de règim especial i s'aproven les directrius generals dels títols i dels corresponents ensenyaments mínims.

Mitjançant el Decret 169/2002, d'11 de juny, es va establir l'ordenació general dels ensenyaments de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic d'esport i tècnic superior d'esport.

Els ensenyaments de tècnic esportiu s'organitzen en dos nivells: primer i segon. Cada nivell s'estructura en quatre blocs: bloc comú, bloc específic, bloc complementari i bloc de formació pràctica. Els tres primers blocs s'organitzen en diversos crèdits i el bloc de formació pràctica conforma una unitat.

Els ensenyaments de tècnic esportiu superior s'organitzen en un sol nivell. Aquest nivell s'estructura en quatre blocs: bloc comú, bloc específic, bloc complementari i bloc de formació pràctica, i en un projecte final. Els tres primers blocs s'organitzen en diversos crèdits i el bloc de formació pràctica i el projecte conformen, respectivament, una unitat.

Mitjançant l'Ordre EDU/417/2008, de 9 de setembre, s'han creat i modificat diversos preus públics dels ensenyaments esportius que condueixen a les titulacions oficials de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior.

Per tant, atès que cal modificar l'import d'alguns dels preus públics creat, i crear-ne de nous, tenint en compte la diversitat d'especialitats esportives, d'acord amb el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'import dels següents preus públics per la matriculació en els ensenyaments esportius que condueixen a les titulacions oficials de tècnic esportiu en centres dependents del Departament d'Educació, els quals es fixen, a partir del curs 2010-2011, en:

  1. Ensenyaments de primer nivell de tècnic esportiu.

    Cada 10 hores, o fracció, de durada dels crèdits del bloc específic del primer nivell de tècnic/a en atletisme: 20,00...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR