DECRET 158/2003, de 23 de juny, de modificació del Decret 81/1999, de 23 de març, pel qual es desplega el règim de pagament de la taxa que grava els jocs de sort, d'envit o d'atzar i de modificació del Decret 8/2003, de 8 de gener, pel qual s'estableix l'estructura organitzativa de les direccions territorials del Departament d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

DECRET 158/2003, de 23 de juny, de modificaciÛ del Decret 81/1999, de 23 de marÁ, pel qual es desplega el rËgim de pagament de la taxa que grava els jocs de sort, d'envit o d'atzar i de modificaciÛ del Decret 8/2003, de 8 de gener, pel qual s'estableix l'estructura organitzativa de les direccions territorials del Departament d'Economia i Finances.

La Llei 31/2002, de 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives, ha modificat el perÌode impositiu i la norma de meritament de la taxa sobre el joc que grava les m‡quines recreatives i d'atzar. D'acord amb aixÚ, el perÌode impositiu coincideix amb el trimestre natural i la taxa es merita el primer dia del trimestre.

Les modificacions anteriors obliguen a efectuar les adequacions oportunes de la norma reglament‡ria de desenvolupament, singularitzada en el Decret 81/1999, de 23 de marÁ, pel qual es desplega el rËgim de pagament de la taxa que grava els jocs de sort, d'envit o d'atzar. A banda d'aquesta finalitat d'adequaciÛ, el present Decret incorpora una norma especÌfica en relaciÛ amb la transmissiÛ de m‡quines operada abans del perÌode de pagament de la taxa corresponent al trimestre en curs, d'acord amb l'habilitaciÛ que la mateixa Llei 31/2002 abans esmentada introdueix en la modificaciÛ de l'article 34.3 in fine de la Llei 25/1998, de 31 de desembre, i conforme a la qual es permet avanÁar per aquests casos el moment de pagament de la taxa.

D'altra banda, s'introdueix la possibilitat que la presentaciÛ de l'autoliquidaciÛ i ingrÈs de la taxa s'efectuÔ mitjanÁant suport magnËtic, sistema que ha de facilitar als subjectes passius d'aquest tribut el compliment de les seves obligacions fiscals, mitjanÁant l'autoritzaciÛ prËvia del director territorial, que Ès l'Úrgan amb funcions de coordinaciÛ del funcionament general de cadascuna de les noves direccions territorials creades pel Decret 8/2003, de 8 de gener, pel qual s'estableix l'estructura organitzativa de les direccions territorials del Departament d'Economia i Finances.

Finalment, en l'article 2 s'efectuen modificacions puntuals a l'esmentat Decret 8/2003, de 8 de gener, per tal d'ajustar els ‡mbits d'actuaciÛ dels serveis de gestiÛ tribut‡ria, de les unitats de valoraciÛ i de les intervencions territorials.

Per tot aixÚ, vist el dictamen de la ComissiÛ JurÌdica Assessora, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

ModificaciÛ del Decret 81/1999, de 23 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR