ORDRE ARP/340/2002, de 9 d'octubre, per la qual es regula el règim d'ajuts a l'ús de most de raïm concentrat i de most de raïm concentrat rectificat en la vinificació per a la campanya 2002-2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/340/2002, de 9 d'octubre, per la qual es regula el règim d'ajuts a l'ús de most de raïm concentrat i de most de raïm concentrat rectificat en la vinificació per a la campanya 2002-2003.

El règim d'ajuts a l'ús en la vinificació de most de raïm concentrat i de most de raïm concentrat rectificat s'estableix al Reglament CE 1623/2000, de la Comissió, de 25 de juliol, que té causa en l'article 34 del Reglament CE 1493/1999, del Consell, de 17 de maig, pel qual s'estableix l'organització comuna del mercat vitivinícola.

A petició del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, motivada per les condicions meteorològiques de determinades zones de la Comunitat Autònoma, el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha autoritzat la pràctica enològica de l'enriquiment artificial del grau alcohòlic volumètric natural que preveu l'article 43 en relació amb l'article 34 del Reglament CE 1493/1999, als termes municipals de la Regió del Cava, de la Denominació d'Origen Costers del Segre i de les denominacions d'origen de les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona, per a les varietats blanques macabeu, parellada i xarel-lo i les varietats negres ull de llebre, cabernet, trepat i carinyena, en les condicions que preveu l'annex V del Reglament CE 1493/1999. Atès que l'òrgan competent per a la gestió dels ajuts que corresponen a la regulació dels mercats en el sector vitivinícola és la Direcció General de Desenvolupament Rural, cal establir la normativa d'aplicació d'aquest ajut dins el nostre àmbit territorial.

Per tot això, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Àmbit d'aplicació per a aquesta campanya

Mitjançant aquesta Ordre es regula l'aplicació del règim d'ajuts a l'ús en la vinificació de most de raïm concentrat i de most de raïm concentrat rectificat, dins l'àmbit de Catalunya, que preveuen els reglaments CE 1493/1999 i 1623/2000, que el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha autoritzat com a pràctica enològica als termes municipals de la Regió del Cava, de la Denominació d'Origen Costers del Segre i de les denominacions d'origen de les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona, per a les varietats blanques macabeu, parellada i xarel-lo i les varietats negres ull de llebre, cabernet, trepat i carinyena, per a la campanya 2002-2003.

Article 2

Beneficiaris

2.1 Poden ser beneficiaris d'aquest ajut els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR