RESOLUCIÓ CMC/3095/2009, de 30 d'octubre, de convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura o per a l'adquisició d'equipament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CMC/3095/2009, de 30 d'octubre, de convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura o per a l'adquisició d'equipament.

Vist l'acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals, adoptat en la sessió de 30 de setembre de 2009, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura o per a l'adquisició d'equipament, publicat al DOGC mitjançant la Resolució CMC/2824/2009, de 2 d'octubre;

D'acord amb el que disposen l'article 92.4 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i l'article 11.e) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril,

Resolc:

.1 S'obre convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura o per a l'adquisició d'equipament.

.2 Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per les bases reguladores que consten a l'annex de la Resolució CMC/2824/2009, de 2 d'octubre (DOGC núm. 5486, de 19.10.2009), i per la normativa general de subvencions.

.3 La dotació màxima de les subvencions previstes en aquesta convocatòria és de 300.000,00 euros, dels quals 240.000,00 euros es financen amb càrrec a la partida 470.0001 i 60.000,00 euros amb càrrec a la partida 482.0001 del pressupost de l'ICIC per a l'any 2009.

La dotació màxima es pot ampliar en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.

En el cas que es produeixin romanents en les dotacions d'algunes de les partides pressupostàries d'aquesta convocatòria, l'import corresponent es pot aplicar a la dotació de l'altra partida pressupostària en funció de les sol·licituds admeses.

.4 El període per presentar sol·licituds és de 15 dies hàbils des de la publicació d'aquesta Resolució de convocatòria al DOGC.

.5 Les sol·licituds s'han de formalitzar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR