DECRET 350/1999, de 13 de desembre, pel qual s'estableix el règim jurídic aplicable als procediments administratius vinculats a funcions transferides del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca als departaments de Medi Ambient i d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

350/1999, de 13 de desembre, pel qual s’estableix el règim jurídic aplicable als procediments administratius vinculats a funcions transferides del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca als departaments de Medi Ambient i d’Interior.

Mitjançant el Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de la Generalitat, es va suprimir la Direcció General del Medi Natural del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, amb l’atribució de les seves funcions a la Direcció General de Patrimoni Natural i del Medi Físic del Departament de Medi Ambient i a la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil del Departament d’Interior.

La disposició addicional 2 de l’esmentat Decret autoritza els departaments afectats per dur a terme les actuacions necessàries per tal de determinar l’abast de les transferències a realitzar.

L’existència d’expedients en tramitació que encara no han estat resolts, alguns dels quals estan vinculats a partides pressupostàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, fa necessària la regulació d’un règim transitori en virtut del qual, i per tal de fer efectiu el principi d’eficàcia administrativa, la dita tramitació la continuï fent aquest Departament.

D’altra banda, la necessitat de fer compatibles la tramitació i la resolució de manera eficaç per als ciutadans dels procediments administratius que s’iniciïn a partir de la data d’entrada en vigor del Decret 297/1999, amb una assumpció progressiva per part dels òrgans dels departaments de Medi Ambient i d’Interior de les funcions que provenen del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, aconsella establir un període en què els procediments esmentats continuïn tramitant-se també en aquest Departament.

Per tot això, a proposta dels consellers d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, de Medi Ambient i d’Interior, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca continuarà tramitant els expedients administratius corresponents a les competències i funcions atribuïdes als departaments de Medi Ambient i d’Interior pel Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de la Generalitat de Catalunya, així com els documents comptables amb càrrec al pressupost de l’any 1999, durant el període comprès entre l’entrada en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR