DECRET 412/2011, de 29 de novembre, de concessió dels guardons Medalla al treball President Macià i Placa al treball President Macià 2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyDecret

DECRET

412/2011, de 29 de novembre, de concessió dels guardons Medalla al treball President Macià i Placa al treball President Macià 2011.

El Decret 147/2008, de 22 de juliol, va regular els guardons Medalla al treball i Placa al Treball President Macià, amb la finalitat de reconèixer especials mereixements, qualitats, circumstàncies singulars o serveis prestats de persones físiques o jurídiques, en l'àmbit del treball.

L'article 3 del Decret esmentat, estableix com a destinatàries de la Medalla al treball President Macià, a aquelles persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball; per la seva banda, la Placa al treball President Macià té com a destinataris les empreses o organitzacions, que hagin destacat en alguna de les categories de Seguretat i salut en el treball; Igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; Responsabilitat social empresarial; Foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat.

La Resolució EMO/2380/2011, de 30 de setembre, va obrir la convocatòria per a l'any 2011 dels guardons Medalla al treball President Macià i Placa al treball President Macià.

Vista la proposta efectuada pel jurat per a la concessió de la Medalla al treball President Macià i la Placa al treball President Macià 2011, nomenat mitjançant Resolució EMO/2632/2011, de 27 d'octubre;

Atès que l'article 32.c) de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i el Govern, estableix que les decisions del Govern consistents en concessions d'honors i distincions adoptaran la forma de Decret;

Per tot això, a proposta del conseller d'Empresa i Ocupació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la Medalla al Treball President Macià 2011 a les persones següents:

Rosa Galcerán Vilanova.

Simón Rosado Sánchez.

Francisco Giménez Bautista.

Andreu Llargués Claverol.

Jordi Gallardo Ballart.

Joan Pujals Vallhonrat.

Josep Riera Porta.

Manuel Cruz Aguilar.

Claudio Biern Boyd.

Ernest Plana Larrousse.

Francesc Farràs Grau.

Marcel Montoy Cuito.

Andreu Rodríguez Figuerola.

Enric Renau Permanyer.

Josep Pont Amenós.

Carles Navales i Turmos.

Article 2

Atorgar la Placa al treball President Macià 2011 a les entitats següents:

  1. En la categoria de seguretat i salut en el treball:

    Junta constructora del Temple...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR