ORDRE AAM/104/2011, de 30 de maig, per la qual es modifica l'Ordre AAM/30/2011, de 16 de febrer, que convoca el procés d'atorgament dels guardons per al reconeixement d'actuacions en favor del sector pesquer català per a l'any 2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAM/104/2011, de 30 de maig, per la qual es modifica l'Ordre AAM/30/2011, de 16 de febrer, que convoca el procés d'atorgament dels guardons per al reconeixement d'actuacions en favor del sector pesquer català per a l'any 2011.

El Decret 36/1987, de 29 de gener, pel qual es creen guardons per al reconeixement d'actuacions en favor del sector agrari i pesquer català, va crear la Medalla i la Placa de la Pesca Catalana, amb la finalitat de recompensar les persones físiques i jurídiques que hagin contribuït a millorar el sector pesquer a Catalunya.

D'acord amb el que estableix l'article 2 de l'esmentat Decret 36/1987, aquestes distincions s'atorgaran anualment i les seves característiques seran regulades pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. En funció d'aquesta disposició, i amb la finalitat que aquest atorgament tingui la màxima transparència, publicitat i concurrència, és procedent convocar el procés i establir les bases per a l'atorgament de la Medalla i de la Placa.

L'Ordre AAM/30/2011, de 16 de febrer, convoca el procés d'atorgament dels guardons per al reconeixement d'actuacions en favor del sector pesquer català per a l'any 2011, i estableix a l'article 5 un termini de 15 dies per presentar candidatures.

Aquest termini ha estat sensiblement inferior al tradicional d'un mes establert en ordres anteriors amb la intenció d'agilitar el procés de concessió dels guardons. Davant el nombre de candidatures presentades i per tal de fomentar el màxim de participació possible en la concessió d'aquests guardons, es considera oportú obrir un nou termini per a la presentació de candidatures.

D'altra banda, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural considera convenient incrementar el nombre de guardons a concedir durant l'any 2011, com a mesura de reconeixement dels esforços del sector en el context actual de crisi econòmica.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides d'acord amb el Decret 36/1987, de 29 de gener,

Ordeno:

Article 1

Termini de presentació

S'obre un nou termini d'un mes per a la presentació de candidatures als guardons de la pesca catalana, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de Generalitat de Catalunya (DOGC).

Article 2

Es modifica el primer paràgraf de l'article 2 de l'Ordre AAM/30/2011, de 16 de febrer...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR