ORDRE EDC/180/2005, de 25 d'abril, per la qual es crea el preu públic per la compra de les guies d'aprenentatge i guia d'estudis, i es prorroga per al curs 2005-2006 el preu públic pels serveis de l'ensenyament telemàtic a distància en l'ensenyament secundari obligatori i el batxillerat, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a ...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE EDC/180/2005, de 25 d'abril, per la qual es crea el preu públic per la compra de les guies d'aprenentatge i guia d'estudis, i es prorroga per al curs 2005-2006 el preu públic pels serveis de l'ensenyament telemàtic a distància en l'ensenyament secundari obligatori i el batxillerat, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància (ICESD).

Per mitjà de l'Ordre de 14 de juliol de 1998 es van crear els preus públics per determinats serveis de l'ensenyament telemàtic a distància en la modalitat de batxillerat de ciències de la naturalesa i de la salut, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància (ICESD) i en cursos posteriors, aquests serveis es van fer extensius a les altres modalitats de batxillerat i a l'educació secundària obligatòria.

Atès que la finalitat de l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància és oferir l'oportunitat de cursar ESO o Batxillerat a totes aquelles persones que, per raons diverses, no han pogut fer-ho en edat escolar i que, per tal de donar suport al treball personal dels que no poden assistir regularment a un centre de modalitat presencial, l'ICESD ha de potenciar una formació més completa del seu alumnat i els ha de facilitar material que els permeti ser autosuficients per a l'estudi de les matèries, de manera que puguin seguir els cursos, així com preparar i realitzar les proves corresponents.

El temps transcorregut des de la creació i posada en funcionament de l'ICESD i des de la creació dels preus públics pels serveis de l'ensenyament telemàtic a distància de l'Institut esmentat, ha constatat la necessitat de prorrogar el preu públic d'aquests serveis, modificar-ne el contingut, i crear el preu públic per la compra de les guies d'aprenentatge i guia d'estudis de l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància.

Atès que als serveis esmentats de l'ensenyament telemàtic a distància els és d'aplicació l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

A proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

Crear, per a les modalitats no telemàtiques, el preu públic per la compra de les guies d'aprenentatge i guia d'estudis, fetes per l'ICESD per orientar i assessorar l'alumnat corresponent en l'estudi de les àrees del curs de graduat en educació secundària i/o en les matèries de batxillerat.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR