LLEI 20/1984, de 4 d'abril, d'habilitació d'un crèdit extraordinari per als serveis públics de radiodifusió i televisió.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

L'establiment definitiu de la xarxa de freqüència modulada i del tercer canal, que d'acord amb l'article 16.3 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya fou iniciada per la Llei 14/1982, del 21 de desembre, fa convenient, un cop transcorregut l'any 1983, i conclosa la primera fase del programa d'instal·lacions, que s'habilitin els crèdits corresponents perquè no s'interrompi el programa d'execució de les inversions necessàries.

Per aquest motiu, amb l'acord previ unànime del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i després d'haver seguit la tramitació prevista per l'article 39 de la Llei 10/1982, de finances públiques de Catalunya, el Parlament aprova aquesta Llei atenent la urgència amb què ha d'ésser assolida la prestació satisfactòria d'aquests serveis públics.

Article 1

S'habilita un crèdit extraordinari de mil vuit-cents vint-i-set milions de pessetes per a la primera fase de la realització d'inversions d'equipaments destinades als serveis públics de radiodifusió i televisió a càrrec de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i de les seves empreses filials, que es distribueix de la manera següent: Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, cinquanta-un milions de pesstes (51.000.000); Catalunya Ràdio, S.A., dos-cents vuitanta-quatre milions de pessetes (284.000.000), i Televisió de Catalunya, S.A., mil quatre-cents noranta-dos milions de pessetes (1.492.000.000).

Article 2

Aquest crèdit extraordinari s'ha d'incorporar als pressupostos d'aquestes entitats, que han d'ésser aprovats conjuntament amb el pressupost de la Generalitat per a l'exercici de 1984.

Article 3

S'autoritza la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió perquè emeti deute públic o concerti operacions de crèdit a l'interior o a l'exterior amb la finalitat de finançar les despeses autoritzades per aquesta Llei.

Article 4

S'autoritza la Generalitat perquè avali les emissions de deute o operacions a què fa referència l'article 3 d'aquesta Llei.

Article 5

S'autoritza el Consell Executiu perquè dicti les disposicions adients per a desenvolupar i aplicar aquesta Llei.

Article 6

Aquesta Llei entrarà en vigor el mateix dia que serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats als quals correspongui la facin complir.

Barcelona, 4 d'abril de 1984

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. Cullell i Nadal Conseller d'Economia i Finances

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR