LLEI 17/1983, de 14 de juliol, per la qual s'habiliten crèdits en el Pressupost prorrogat per a atendre les despeses per a finançar les compensacions de la tarifació social dels transports públics.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

Per tal de donar compliment a l'acord pres pel Consell Executiu de la Generalitat, en sessió tinguda el dia 1 de juny de 1982, referent a "dur a terme una política d'ajut a la tarifació social dels transports públics urbans i interurbans a Catalunya", el Pressupost de la Generalitat ha de consignar els crèdits necessaris per a atendre les despeses per a finançar les compensacions derivades de la tarifació social.

Atès que el Pressupost del 1982 no contenia prou crèdit per a la finalitat esmentada i que ha estat prorrogat fins que no s'haurà aprovat el Pressupost del 1983, en virtut del que disposa l'article 33 de la Llei de Finances Públiques de Catalunya, cal fer l'habilitació en el Pressupost prorrogat dels crèdits oportuns. Aquests crèdits quedaran consignats en el pressupost que s'aprovarà per a l'exercici del 1983; altrament, els serà aplicat el que disposa l'article 40.2 de la Llei de Finances Públiques de Catalunya.

Part dispositiva

Article 1

S'habiliten en la Secció 09, "Departament de Política Territorial i Obres Públiques", Servei 03, "Direcció General de Transports", del Pressupost per al 1982, prorrogat per al 1983, els crèdits especificats en l'annex d'aquesta Llei per un import de 278.000.000 de pessetes.

Article 2

Els crèdits pressupostaris habilitats per la present Llei s'han de consignar en l'estat de despeses del Pressupost de la Generalitat que serà aprovat per a l'exercici del 1983, i s'han de finançar amb el conjunt de recursos pressupostats en l'estat d'ingressos d'aquest.

Disposicions finals Primera S'autoritza el Consell Executiu perquè, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, dicti les disposicions que calguin per a desenvolupar i aplicar la present Llei.

Segona Aquesta Llei entrarà en vigor al mateix dia que serà publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Barcelona, 14 de juliol de 1983

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. Cullell i Nadal Conseller d'Economia i Finances

(Vegeu annex a la pàg. 1829)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR