ORDRE ECO/314/2013, de 26 de novembre, per la qual s'autoritza l'adscripció del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat al Departament d’Economia i Coneixement l’adscripció del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) com a institut universitari de recerca, del qual és titular la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron - Institut de Recerca, creada mitjançant escriptura pública i inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.

Mitjançant la Resolució SLT/831/2012, de 9 de març (DOGC núm. 6125, de 10.5.2012), es fa públic el Conveni d’encàrrec de gestió entre l’Institut Català de la Salut, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i la Fundació Institut de Recerca Hospital Universitari Vall d’Hebron, pel qual la Fundació assumeix l’encàrrec, per part de l’Institut Català de la Salut, de les funcions en matèria de desenvolupament de les activitats de suport a la recerca i la innovació tecnològica i de la seva gestió a l’entorn de l’Hospital.

En aquest marc, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) van signar un conveni específic de col·laboració, en data 3 de maig de 2013, per a l’adscripció del centre com a institut universitari de recerca.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d’acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya, i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell de Govern, amb l’informe favorable del Consell Social d’aquesta universitat, a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’autoritza l’adscripció del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu al passeig de la Vall d’Hebron, número 119-129, de Barcelona.

Article 2

El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) té com a objecte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR