DECRET 561/2006, de 12 de desembre, de nomenament de la senyora Carolina Homar i Cruz com a directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

561/2006, de 12 de desembre, de nomenament de la senyora Carolina Homar i Cruz com a directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Atès el que disposen els decrets 421/2006 i 423/2006, de 28 de novembre, així com el que estableixen els articles 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya, i 12.e) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta de la consellera d'Acció Social i Ciutadania, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Nomenar la senyora Carolina Homar i Cruz directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament d'Acció Social i Ciutadania, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR