ORDRE SLT/187/2010, de 25 de març, per la qual s'estableixen, per a l'any 2010, les tarifes màximes corresponents als serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental fets pels centres i establiments sanitaris amb conveni o contracte amb el Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/187/2010, de 25 de març, per la qual s'estableixen, per a l'any 2010, les tarifes màximes corresponents als serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental fets pels centres i establiments sanitaris amb conveni o contracte amb el Servei Català de la Salut.

L'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, estableix que correspon al Departament de Salut la competència per aprovar els preus i les tarifes per a la prestació i la concertació de serveis, així com la seva modificació i revisió. En aquest sentit, l'article 8.2 del Decret 345/2001, de 24 de desembre, pel qual es regula l'establiment dels convenis i els contractes de gestió de serveis sanitaris en l'àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 3542, de 28.12.2001), disposa que s'han d'establir mitjançant una ordre de la persona titular del Departament de Salut, dictada a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, les tarifes que han de regir la prestació dels diferents serveis.

Els contractes administratius que el Servei Català de la Salut ha adjudicat per a la gestió dels serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental estableixen que, en cas de pròrroga, les tarifes es podran actualitzar en el mateix percentatge en què s'incrementin les tarifes màximes que estableixi l'ordre del Departament de Salut. Tanmateix, aquest any no experimenten cap increment, ja que tampoc s'incrementen les tarifes màximes, llevat les corresponents a Hospitalització d'aguts, serveis complementaris al procés de rehabilitació i reinserció dels pacient en la comunitat i hospitalització parcial.

Per tot això, a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, i d'acord amb el que preveu l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S'estableixen, per a l'any 2010, les tarifes màximes corresponents als serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental fets pels centres i establiments sanitaris amb conveni o contracte amb el Servei Català de la Salut, de la manera i per la quantia determinades a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició addicional única

L'any 2010 no s'incrementaran les tarifes dels contractes administratius adjudicats pel Servei Català de la Salut per a la prestació dels serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR