ORDRE SSS/336/2002, de 30 de setembre, per la qual es fixen per a l'any 2002 les tarifes corresponents als serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental realitzats pels centres i establiments sanitaris convinguts o contractats pel Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE SSS/336/2002, de 30 de setembre, per la qual es fixen per a l'any 2002 les tarifes corresponents als serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental realitzats pels centres i establiments sanitaris convinguts o contractats pel Servei Català de la Salut.

L'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, estableix que correspon al Departament de Sanitat i Seguretat Social la competència per a l'aprovació dels preus i de les tarifes per a la prestació i la concertació de serveis, així com la seva modificació i revisió. En aquest sentit, l'article 8.2 del Decret 345/2001, de 24 de desembre, pel qual es regula l'establiment dels convenis i els contractes de gestió de serveis sanitaris en l'àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 3542, de 28.12.2001), disposa que s'han d'establir mitjançant una ordre del conseller de Sanitat i Seguretat Social, dictada a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, les tarifes que han de regir la prestació dels diferents serveis.

Per tal de complir la previsió esmentada, escau fixar les tarifes corresponents als serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental realitzats pels centres i establiments sanitaris contractats pel Servei Català de la Salut o en conveni amb aquest.

Per tot això, a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, i d'acord amb el que preveu l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es fixen, per a l'any 2002, les tarifes corresponents als serveis d'hospitalització i rehabilitació d'atenció psiquiàtrica i salut mental realitzats pels centres i establiments sanitaris convinguts o contractats pel Servei Català de la Salut, en la forma i la quantia determinades a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposicions finals

-1 Les tarifes especificades a l'annex d'aquesta Ordre són d'aplicació des de l'1 de gener de 2002.

-2 Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 30 de setembre de 2002

Eduard Rius i Pey

Conseller de Sanitat i Seguretat Social

Annex

Hospitalització total

Tarifa d'aguts: 99,40 euros/estada.

Tarifa de subaguts: 81,30 euros/estada.

Tarifes de mitjana i llarga estada

Retard mental (greu i profund): 49,20 euros/estada.

Trastorn mental sever d'alta dependència...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR