DECRET 231/1992, de 13 d'octubre, pel qual s'autoritza la implantació de diversos estudis a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

A conseqüència de l'aplicació de les noves directrius del Ministeri d'Educació i Ciència sobre plans d'estudis universitaris, s'ha produït una important reforma en les diferents llicenciatures en Filologia.

Cada vegada més es requereixen professionals que combinin una formació humanística general en filologia amb la preparació pràctica encaminada a l'ensenyament i a la incorporació en el mercat de treball, especialment en els àmbits relacionats amb els mitjans orals i escrits. Aquestes llicenciatures noves reuneixen els dos vessants, ja que proporcionen una visió homogènia de la llengua i de la literatura i atorguen les eines pràctiques, lingüístiques i filològiques per al desenvolupament de l'especialització professional futura.

Per aquests motius, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat la implantació de diverses filologies, les quals s'impartiran a la seva Facultat de Filosofia i Lletres.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; a proposta del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'informe previ favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR