DECRET 268/2000, de 31 de juliol, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis de mestre, especialitat en educació física, a la Facultat d'Educació de la Universitat de Vic.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

268/2000, de 31 de juliol, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis de mestre, especialitat en educació física, a la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic.

La Llei 5/1997, de 30 de maig, de reconeixement de la Universitat de Vic, estableix, en l’article 2, els centres dels quals consta inicialment aquesta Universitat i indica també els estudis impartits en aquests centres.

Per tal d’augmentar l’oferta docent en aquests centres, la Junta de Rectorat de la Universitat de Vic ha aprovat la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de mestre, especialitat en educació física, els quals s’impartiran en un centre universitari ja existent, la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic, per contribuir així a incrementar el nombre d’estudis dins d’aquesta Universitat, aprofitant els recursos personals i materials d’aquest centre.

En conseqüència, la Junta de Rectorat ha sol·licitat al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació la implantació dels estudis esmentats, i d’acord amb aquesta petició, i de conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l’informe previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de mestre, especialitat en educació física, a la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic.

Disposició addicional

Un cop homologat el títol i complerts els compromisos adquirits per la Universitat de Vic, aquesta sol·licitarà al conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació l’autorització de l’inici de les activitats acadèmiques, d’acord amb l’article 12 del Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR