DECRET 226/1999, de 27 de juliol, pel qual es transforma l'Escola Universitària de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona en Facultat de Biblioteconomia i Documentació, i s'hi implanten els estudis conduents a l'obtenció del títol de segon cicle de llicenciat en documentació.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

226/1999, de 27 de juliol, pel qual es transforma l’Escola Universitària de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona en Facultat de Biblioteconomia i Documentació, i s’hi implanten els estudis conduents a l’obtenció del títol de segon cicle de llicenciat en documentació.

Mitjançant el Decret 330/1998, de 24 de desembre, es va autoritzar la desadscripció de l’Escola Universitària de Biblioteconomia i Documentació Jordi Rubió i Balaguer de la Universitat de Barcelona per integrar-se a aquella Universitat i continuar impartir els estudis de diplomat en biblioteconomia.

La Universitat de Barcelona, amb l’acord previ del seu Consell Social, ha demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca autorització per implantar els estudis conduents a l’obtenció del títol de segon cicle de llicenciat en documentació, i per transformar l’Escola Universitària de Biblioteconomia i Documentació en Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d’acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regulen la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres universitaris i d’implantació d’ensenyaments, amb els acords de la Junta de Govern i del Consell Social de la Universitat de Barcelona, a proposta del conseller de la Presidència i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S’implanten els estudis conduents a l’obtenció del títol de segon cicle de llicenciat en documentació a la Universitat de Barcelona.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR