ORDRE ECO/13/2014, de 15 de gener, per la qual s'implanten diversos estudis oficials de màster universitari a la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per Resolució de 5 de juny de 2012 per al període 2011-2013, preveu la implantació d’estudis oficials de màster universitari a les universitats públiques i privades, per al curs acadèmic 2012-2013.

Atès que s’han produït supressions de màsters universitaris, de cursos anteriors, a les universitats del sistema universitari de Catalunya, derivades de la programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2012–2013, s’han incorporat, també, els canvis esmentats en aquesta Ordre.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, de creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments; els Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, i a proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social d’aquesta Universitat, a proposta de director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’implanten diversos estudis oficials de màster universitari, per al curs 2012-2013, als centres corresponents de la Universitat Pompeu Fabra, que s’indiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Article 2

Se suprimeix el màster universitari en polítiques i desenvolupament internacional, implantat el curs 2010-2011.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols a què fa referència l’article 1, el rector o la rectora de la universitat ha de sol·licitar al departament competent en matèria d’universitats l’autorització d’inici d’activitats d’aquests estudis, a l’empara de la normativa vigent, amb efectes des de la seva impartició.

Disposició transitòria

La supressió de l’estudi oficial de màster universitari en polítiques i desenvolupament internacional, esmentat a l’article 2, serà progressiva i, en tot cas, es garantirà el dret de l’estudiantat a finalitzar els ensenyaments d’acord amb el pla d’estudis amb el qual el van iniciar, amb un rendiment acadèmic ordinari, més les convocatòries addicionals previstes a la normativa vigent.

Barcelona, 15 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR