ORDRE IUE/616/2010, de 20 de desembre, per la qual s'implanten estudis oficials de màster universitari de caràcter interuniversitari a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/616/2010, de 20 de desembre, per la qual s'implanten estudis oficials de màster universitari de caràcter interuniversitari a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona.

La programació universitària de Catalunya per al període de 2008–2009 preveu la implantació de diversos estudis oficials de màster universitari de caràcter interuniversitari a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona.

D'acord amb l'article 26 del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol, és competència de la comunitat autònoma la implantació dels màsters universitaris.

Posteriorment, s'han produït modificacions derivades de la programació universitària per al període de 2009-2010 que s'han incorporat en aquesta Ordre, atès que afecten diversos estudis oficials de màster universitari de caràcter interuniversitari implantats en cursos anteriors a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, el Decret 246/2003, de 8 d'octubre, pel qual s'aprova l'Estatut de la Universitat de Barcelona, el Decret 237/2003, de 8 d'octubre, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Decret 200/2003, de 26 d'agost, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat de Girona, a proposta dels consells de govern de les universitats esmentades, amb l'informe favorable dels respectius consells socials, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'implanten els estudis oficials de màster universitari de caràcter interuniversitari a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona, aprovats en el marc de la programació universitària de Catalunya per al període de 2008-2009, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquesta Ordre, als centres que s'hi detallen.

Article 2

Es modifiquen diversos estudis oficials de màster universitari de caràcter interuniversitari implantats a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona en cursos acadèmics anteriors d'acord amb el que s'indica a l'annex 2 d'aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora de les universitats corresponents sol·licitarà al departament competent en matèria d'universitats l'autorització d'inici d'activitats d'aquests estudis, a l'empara de la normativa vigent.

Barcelona, 20 de desembre de 2010

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Annex 1

Màsters interuniversitaris oficials, període de 2008-2009

Denominació del màster Universitat participant Centre responsable Universitat coordinadora Crèdits
Arts visuals i educació: un enfocament construccionista Universitat de Barcelona Facultat de Belles
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR