DECRET 23/2003, de 21 de gener, pel qual s'inclou l'espai Castell-Cap Roig en el Pla d'espais d'interès natural, aprovat pel Decret 328/1992, de 14 de desembre, i es modifiquen els límits de l'espai Muntanyes de Begur.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 23/2003, de 21 de gener, pel qual s'inclou l'espai Castell-Cap Roig en el Pla d'espais d'interès natural, aprovat pel Decret 328/1992, de 14 de desembre, i es modifiquen els límits de l'espai Muntanyes de Begur.

El Pla d'espais d'interès natural (PEIN), aprovat pel Decret 328/1992, de 14 de desembre, preveu la futura inclusió en el Pla de la platja de Castell i altres espais adjacents.

Així mateix, la Resolució 225/VI, del Parlament de Catalunya, insta la inclusió del paratge de Castell com a nou espai del PEIN.

Mitjançant aquest Decret s'incorpora al PEIN l'espai natural de Castell-Cap Roig, que abasta, per una banda, la subunitat del sector de Cap Roig de l'espai de les Muntanyes de Begur i, per altra banda, terrenys del terme municipal de Palamós dels sectors del Mas Castell, la platja de Castell i dels Plans de la Torre Mirona, que contenen elements d'interès natural la conservació dels quals es considera necessari d'assegurar, d'acord amb la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals. Igualment, mitjançant aquest Decret es modifica el límit de l'espai Muntanyes de Begur, amb la segregació de l'esmentada subunitat del sector de Cap Roig.

En la tramitació del Decret s'ha donat audiència als ens locals afectats, s'ha sotmès la proposta a informació pública i s'han sol-licitat els informes preceptius d'acord amb la legislació vigent.

En conseqüència, a proposta del conseller de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

-1 S'inclou en l'annex 1 de les normes del Pla d'espais d'interès natural, aprovat pel Decret 328/1992, de 14 de desembre, l'espai de Castell-Cap Roig, situat als municipis de Palamós, Mont-ras i Palafrugell, i es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR