DECRET 261/1990, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el conveni individualitzat d'integració a la xarxa de centres docents públics del centre docent privat Estel, de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

En compliment de la Llei 14/1983, de 14 de juliol, reguladora del procés d'integració a la xarxa de centres docents públics de diverses escoles privades, es dictà l'Ordre de 18 de juliol de 1985 (DOGC núm. 580, de 26.8.1985), d'aprovació de la llista definitiva dels centres docents privats a integrar a la xarxa docent pública.

En funció de l'ordre de prioritat d'integració que preveu aquesta darrera disposició, i de conformitat amb les prescripcions de la Llei 14/1983, de 14 de juliol, el Departament d'Ensenyament va procedir, juntament amb el titular del centre i amb l'Ajuntament de Barcelona, a la formalització, el 28 de març de 1988, del conveni individualitzat d'integració del centre Estel i a la subscripció, el 15 de desembre de 1989, d'una addenda al conveni.

Un cop efectuada la valoració de l'abast i el contingut d'aquest conveni i la seva addenda, i en virtut del que preceptua l'article 5 de l'esmentada Llei 14/1983, de 14 de juliol, cal procedir a l'aprovació d'ambdós documents a l'efecte de conferir plena eficàcia a les clàusules que contenen.

En conseqüència, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord del Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

S'aproven:

  1. El conveni individualitzat d'integració a la xarxa de centres públics del centre docent privat Estel, de 28 de març de 1988.

  2. L'addenda al conveni esmentat, de 15 de desembre de 1989.

  3. La previsió de despeses per atendre els pagaments que se'n...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR