ORDRE ENS/326/2003, de 15 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió d'ajuts individuals al professorat per participar en cursos d'especialització, màsters, cursos de postgrau i altres activitats de formació permanent.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/326/2003, de 15 de juliol, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió d'ajuts individuals al professorat per participar en cursos d'especialització, màsters, cursos de postgrau i altres activitats de formació permanent.

En l'actual ordenació del sistema educatiu es reconeix la formació permanent com a una responsabilitat de les administracions educatives, les quals han d'establir els mitjans oportuns per tal d'afavorir la formació del professorat.

El Pla de formació permanent del Departament d'Ensenyament inclou entre els seus objectius el de potenciar i incentivar la participació del professorat en les activitats de formació, i preveu per aquest motiu la concessió d'ajuts econòmics per a les despeses generades per l'assistència a les activitats de formació.

De conformitat amb el que estableix el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre;

En ús de les facultats atribuïdes a l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a l'article 93 del Text refós esmentat, i a proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió d'ajuts individuals per a la participació del professorat en activitats de formació permanent, realitzades durant el curs 2002-2003.

Article 2

Aprovar les bases reguladores que regeixen aquesta convocatòria, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Destinar a la resolució d'aquest concurs la quantitat total màxima de 140.000,00 euros, amb càrrec a la posició pressupostària D/482130100/4231 de l'òrgan gestor 1302, del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2003.

Article 4

Els ajuts esmentats no tenen caràcter recurrent.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el corresponent jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant la consellera d'Ensenyament, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 15 de juliol de 2003

Carme-Laura Gil i Miró

Consellera d'Ensenyament

Annex

Bases

.1 L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajuts per a les despeses originades per la participació en les diferents activitats relacionats a continuació i segons els conceptes indicats:

Activitats

a) Cursos d'especialització en educació infantil, educació musical, educació física, llengües estrangeres i pedagogia terapèutica regulats per l'Ordre d'11 de gener de 1996 (BOE núm. 20, de 23.1.1996) i homologats pel Departament d'Ensenyament.

b) Cursos de postgrau o màsters de direcció i gestió de centres educatius.

c) Activitats de formació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR