DECRET 349/1999, de 13 de desembre, pel qual s'autoritzen el canvi de nom de l'Escola Universitària d'Infermeria de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, i la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en podologia.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

349/1999, de 13 de desembre, pel qual s’autoritzen el canvi de nom de l’Escola Universitària d’Infermeria de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, i la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en podologia.

El Decret 136/1990, de 28 de maig, va autoritzar la creació de l’Escola Universitària d’Infermeria de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, per impartir els estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en infermeria. El Decret 322/1998, de 15 de desembre, va aprovar la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en fisioteràpia en la mateixa Escola Universitària.

Per tal d’augmentar l’oferta docent i per a un millor aprofitament dels recursos existents, la Fundació Universitària Bages, titular d’aquest centre, va aprovar demanar autorització a la Universitat Autònoma de Barcelona per impartir els estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en podologia i per canviar el nom de l’Escola Universitària d’Infermeria de Manresa, la qual s’anomenaria Escola Universitària de Ciències de la Salut.

D’acord amb això, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aprovat les sol·licituds abans esmentades, i a través del rector d’aquesta universitat ha sol·licitat al comissionat per a Universitats i Recerca autorització per efectuar el canvi de nom de l’Escola Universitària i per implantar, dins del mateix centre, els estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en podologia.

De conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim i l’adscripció a universitats públiques de centres docents d’ensenyament superior, previ acord del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del conseller de la Presidència i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S’autoritza el canvi de nom de l’Escola Universitària d’Infermeria de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, que passarà a denominar-se Escola Universitària de Ciències de la Salut.

Article 2

S’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en podologia a l’Escola...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR