DECRET 101/2002, de 19 de març, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis que condueixen a l'obtenció dels títols d'enginyeria tècnica en informàtica de sistemes, llicenciatura en ciències del treball, segon cicle, i llicenciatura en ciències ambientals a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET

101/2002, de 19 de març, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis que condueixen a l'obtenció dels títols d'enginyeria tècnica en informàtica de sistemes, llicenciatura en ciències del treball, segon cicle, i llicenciatura en ciències ambientals a la Universitat de Barcelona.

La Universitat de Barcelona, per tal d'augmentar la seva oferta docent, ha sol·licitat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, mitjançant el seu consell social, autorització per impartir els estudis que condueixen a l'obtenció dels títols d'enginyer tècnic o enginyera tècnica en informàtica de sistemes, llicenciat o llicenciada en ciències del treball, segon cicle, i llicenciat o llicenciada en ciències ambientals.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, amb l'acord del consell social de la Universitat de Barcelona, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S'autoritza la implantació a la Universitat de Barcelona dels estudis que condueixen a l'obtenció dels títols següents:

Enginyer tècnic o enginyera tècnica en informàtica de sistemes, a la Facultat de Matemàtiques.

Llicenciat o llicenciada en ciències...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR