EDICTE del Jutjat de Primera Instància núm. 5 del Vendrell, sobre actuacions de divorci contenciós (exp. 27/2005).

SecciónConcursos i Anuncis
Rango de LeyEdicte

EDICTE

del Jutjat de Primera Instància núm. 5 del Vendrell, sobre actuacions de divorci contenciós (exp. 27/2005).

La Secretària Judicial Maria Carmen Sanchez Rodriguez del Jutjat Primera Instància 5 El Vendrell

FAIG SABER:

Que en les actuacions de Divorci contenciós (art.770-773 Lec) esmentat que se segueixen en aquest Jutjat amb el núm. 27/2005 secció L, a instàncies de PILAR GUASCH ZAPATER, contra JORDI MILLET PUJOL, sobre , s'ha dictat la sentència següent:

SENTÈNCIA

El Vendrell, 4 d'octubre de 2005

Alfredo J. Lajusticia Pérez, jutge d'aquest Jutjat, he vist aquestes actuacions del procediment de divorci contenciós número 27/05, promogudes per Pilar Guasch Zapater, representada per la procuradora Sra. Martínez i defensada per la lletrada Sra. Benítez; contra Jorge Millet Pujol, en què també ha estat part el Ministeri Fiscal en la representació que exerceix.

ANTECEDENTS DE FET

FONAMENTS DE DRET...

DECISIÓ

Estimada la demanda formulada per la procuradora Sra. Martínez, en representació de Pilar Guasch Zapater, contra Jorge Millet Pujol, disposo la dissolució per causa de divorci del matrimoni indicat i format per Pilar Guasch Zapater i Jorge Millet Pujol, celebrat a Barcelona el dia 9 de juny de 1979. Fixo com a mesures i efectes d'aquests els següents:

.L'atribució a la Sra. Guasch Zapater de la guarda i custòdia de la filla menor, Vanessa Millet Guasch, sent la pàtria potestat compartida.

.Pare i filla podran veure's tantes vegades creguin per convenient atesa l'edat d'aquesta última. En cas de desacord, fixo amb caràcter supletori el règim de visites dels caps de setmana alterns des de les 18.00 hores del divendres fins a les 22.00 hores del diumenge, produint-se els lliuraments i les recollides de la menor al domicili d'aquesta; així com la meitat de les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu, corresponent escollir els períodes de vacances al pare els anys imparells, i la mare els anys parells.

.L'obligació de Jorge Millet...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR